In urma analizarii probelor recoltate cu prilejul Nationalelor rezervate seniorilor sI tineretului, din 2-3 iulie, Comisa Nationala Antidoping a depistat doua cazuri de incalcare a regulamentului. Mai exact, Evelina Lisenco a folosit un anabolizant,
In urma analizarii probelor recoltate cu prilejul Nationalelor rezervate seniorilor sI tineretului, din 2-3 iulie, Comisa Nationala Antidoping a depistat doua cazuri de incalcare a regulamentului. Mai exact, Evelina Lisenco a folosit un anabolizant, insa suspendarea pe doi ani nu mai are obiect, sportiva in varsta de 30 de ani anuntandu-si retragerea din activitatea sportiva. Constanteanca a fost eliminata din clasamentul finalei de 100 m. Pe de alta parte, Ancuta Stucan, de la triplusalt s-a tratat cu un medicament care contine efedrina, pentru a combate efectele unei raceli, conform declaratiei sale. Cum substanta respectiva se afla pe lista interzisa, atleta de 24 de ani va pierde medalia de argint de la CN. Conform Codului Mondial Antidoping, Stucan a primit avertisment si mustrare. (C.V)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.