Adrian Mutu a evoluat pe toata durata partidei de 45 de minute pe care Juventus Torino a pierdut-o cu 0-1 in fata lui Inter Milano in "triunghiularul" de la Trieste la care a mai participat si AC Milan. "Briliantul" a primit un cartonas galben in ult
Adrian Mutu a evoluat pe toata durata partidei de 45 de minute pe care Juventus Torino a pierdut-o cu 0-1 in fata lui Inter Milano in "triunghiularul" de la Trieste la care a mai participat si AC Milan. "Briliantul" a primit un cartonas galben in ultimul minut. In cea de-a doua partida disputata de "Batrana Doamna", contra lui AC Milan, scor 1-2, internationalul roman nu a fost folosit nici un minut. Trofeul Tim a fost castigat pentru a patra oara consecutiv de Inter Milano, care a invins, cu scorul de 5-4 la loviturile de departajare pe AC Milan Adrian Mutu a declarat pentru "Gazzetta dello Sport" ca cel mai important lucru pentru el este faptul ca a ramas la Torino, desi presa italiana a scris in repetate randuri ca el ar putea fi cedat altor formatii. "Adevaratul meu titlu este ca am ramas la Juventus, dar acum va trebui sa imi castig locul de titular", a afirmat Mutu. "Antrenorul Fabio Capello are dreptate atunci cand spune ca trebuie sa-mi imbunatatesc jocul aerian si voi incerca sa face acest lucru. Am revenit la forma fizica din perioada in care evoluam la Parma si nu ma inspaimanta faptul ca am drept concurenti atat de multi campioni", a mai spus Mutu * Daniel Pancu a fost integralist in partida pe care Besiktas a terminat-o la egalitate, scor 1-1, contra lui Eintracht Frankfurt, in cadrul stagiului de pregatire efectuat de "vulturi" in Germania * Nicolae Mitea a reusit un gol in meciul amical pe care Ajax Amsterdam l-a castigat cu scorul de 3-2 in fata Fortunei Sittard, informeaza site-ul oficial al gruparii olandeze. Mitea a evoluat pe parcursul primei reprize si a marcat primul gol al "lancierilor", in minutul 20. De asemenea, la Ajax, portarul Bogdan Lobont a evoluat pe parcursul reprizei secunde * Eugen Trica, ultima oara la Litex Loveci, este pe punctul de a semna un contract cu Maccabi Tel-Aviv, gruparea din Israel terminand campionatul pe locul opt. Angelo Alistar si Florin Parvu sunt doriti de Hapoel Petah-Tikva, locul sapte in ultima editie. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.