Ioan Ovidiu Sabau, antrenorul Gloriei Bistrita, a fost legitimat si ca jucator al echipei ardelene, el semnand in acest sens un contract pe trei ani. Directorul sportiv al Gloriei, Ioan Horoba, a recunoscut ieri ca documentul a fost inregistrat, la i
Ioan Ovidiu Sabau, antrenorul Gloriei Bistrita, a fost legitimat si ca jucator al echipei ardelene, el semnand in acest sens un contract pe trei ani. Directorul sportiv al Gloriei, Ioan Horoba, a recunoscut ieri ca documentul a fost inregistrat, la inceputul saptamanii, la Liga Profesionista de Fotbal. Horoba nu a precizat daca Sabau va incepe sa joace chiar de la primul meci din campionat, afirmand ca decizia apartine antrenorului-jucator. Ioan Ovidiu Sabau a revenit pe teren in meciul amical de la Timisoara dintre Romania '94 si Brazilia '94, meci pentru care s-a antrenat timp de o saptamana. In varsta de 37 de ani, Sabau a jucat 172 de meciuri in Divizia A, 39 in prima liga olandeza si 70 in Serie A. Totodata, el a imbracat de 52 de ori tricoul nationalei. A mai evoluat in Divizia C la "U" Cluj-Napoca si in Divizia B la Gaz Metan Medias. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.