Clubul Sportiv Carpat Rally & Raid organizeaza in perioada 6-10 august singurul rally raid din Romania, la care vor participa motociclete tot-teren. Evenimentul va avea loc in Judetul Alba, acolo unde Consiliul Judetean sustine activ desfasurarea
Clubul Sportiv Carpat Rally & Raid organizeaza in perioada 6-10 august singurul rally raid din Romania, la care vor participa motociclete tot-teren. Evenimentul va avea loc in Judetul Alba, acolo unde Consiliul Judetean sustine activ desfasurarea competitiei. Acesta este cel de-al patrulea an consecutiv cand Federatia Internationala de Motociclism si Uniunea Europeana de Motociclism accepta ca raliul romanesc sa fie etapa finala a Campionatului European de raliuri tot-teren. Celelalte doua runde se desfasoara in regiunile italiene Umbria si Sardinia. Avand o lungime totala de 1000 de kilometri, prin cele mai pitoresti zone din judetele Alba si Hunedoara, dintre care 800 de kilometri de probe speciale, raliul este al treilea ca marime in lume, dupa Paris-Dakar si Paris-Pekin. Principalii organizatori ai evenimentului sunt Carpat Rally&Raid, care va asigura partea sportiva, iar Transcarpat se va ocupa de partea logistica (arbitri, masini, echipament de comunicatii etc.). Acestia au atras atentia ca in perioada competitiei anumite drumuri nationale, judetene si comunale, care sunt incluse in traseul raliului, vor avea interdictii sau restrictii pentru circulatie, Inspectoratele de Politie Judetene urmand sa anunte din timp care vor fi acestea. (MCZ)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.