"Poli" Timisoara a invins marti seara, cu scorul de 2-0, formatia scotiana Athletic Dunfermline, intr-un meci amical disputat la Veronello (Italia). Golurile echipei timisorene au fost marcate de Viorel Moldovan, in minutele 45 si 60. In minutul 10,
"Poli" Timisoara a invins marti seara, cu scorul de 2-0, formatia scotiana Athletic Dunfermline, intr-un meci amical disputat la Veronello (Italia). Golurile echipei timisorene au fost marcate de Viorel Moldovan, in minutele 45 si 60. In minutul 10, Caramarin a sutat in bara. Antrenorul Cosmin Olaroiu inceput partida in urmatoarea formula de joc: M. Popa - S. Radoi, Canu, McKain, Balace - Galdean, Caramarin, Ov. Petre, G. Coman - V. Moldovan, Gh. Bucur. Din minutul 60 au fost rulati si ceilalti componenti ai lootului. Altfel, "Poli" Timisoara a parasit cantonamentul din Franta, din cauza conditiilor de cazare, si s-a deplasat intr-o localitate de langa Brescia, unde va sta pana la finalul stagiului de pregatire, pe 25 iulie. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.