Marius Stan, presedintele Politehnicii Iasi, cea mai indisciplinata echipa a campionatului trecut dupa numarul de cartonase primite, a declarat ieri ca nu il intereseaza daca jucatorii sai vor recidiva din acest punct de vedere in acest sezon. "Putem
Marius Stan, presedintele Politehnicii Iasi, cea mai indisciplinata echipa a campionatului trecut dupa numarul de cartonase primite, a declarat ieri ca nu il intereseaza daca jucatorii sai vor recidiva din acest punct de vedere in acest sezon. "Putem sa terminam din nou pe primul loc in clasamentul echipelor care au primit cele mai multe cartonase. Asta conteaza prea putin. Nu ne intereseaza trofeul fair-play. Tot ce conteaza este sa termini pe un loc cat mai bun in campionat", a spus Marius Stan. Cu ceva timp in urma, antrenorul formatiei iesene, Ionut Popa, a afirmat ca se asteapta ca echipa sa "sa manance carne cruda in momentul in care intra pe teren". Jucatorii de la Politehnica Iasi au incasat 83 de cartonase galbene in sezonul trecut. Faptul ca moldovenii sunt porniti sa isi asculte antrenorul a adus si accidentarea la antrenamente a lui Dorel Bernard, care a suferit o smulgere de ligamente, avand recomandate doua saptamani de pauza. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.