Se pare ca pentru Mutu cea mai mica problema o reprezinta chestia cu drogurile, pentru ca el are hibe mult mai mari si mai nocive. Ne referim, desigur, la reactia sa capie de dupa show-ul de la "Seara campionilor", apucandu-se sa ironizeze sintagma p
Se pare ca pentru Mutu cea mai mica problema o reprezinta chestia cu drogurile, pentru ca el are hibe mult mai mari si mai nocive. Ne referim, desigur, la reactia sa capie de dupa show-ul de la "Seara campionilor", apucandu-se sa ironizeze sintagma poate nu foarte fericita "Generatia de aur" si chiar sa conteste prezenta lui Cristi Chivu la spectacolul de sambata seara de la Timisoara. Aici s-ar putea ca Vladoiu sa aiba dreptate cand se intreaba daca nu cumva declaratiile lui Mutu reprezinta niste sechele dupa drogurile pe care le-a prizat speram ca numai in trecut, desi, ca sa spunem p'aia dreapta nu era Jean chiar cea mai potrivita persoana sa vorbeasca, intrucat se stie ca el a facut parte pentru nici doua minute din generatia aia de aur.
De semnalat totusi delicatetea si diplomatia lui Chivu care a evitat sa intre intr-o polemica gratuita cu zisul "Briliant", limitand-se sa-i aminteasca faptul ca el a evoluat la Euro 2000 alaturi de Hagi Popescu & Co. Problema care se pune e ce dracu' a fi fost in capatana aia lui Mutu cand s-a apucat sa balmajeasca. Initial am fost tentati sa credem ca motivatia o constituie frustrarea, vorba lui Prunea, cu toate ca ar fi trebuit sa-si dea seama ca nu era persoana cea mai indicata sa participe la o actiune caritabila dupa probemele pe care le-a avut cu prafurile, insa mai degraba am fi tentati sa-i punem iesirea naroada prin forma buna pe care zice-se ca o are in prezent la Juventus, lucru care l-a determinat pe antrenorul Fabio Capello sa spuna cateva vorbe frumoase despre el chiar daca a facut si o referire deloc magulitoare la asa-zisa lui inteligenta. A prins curaj omu', a dat un gol si o pasa decisiva cu o formatie de amatori, l-a periat putin presa din Peninsula, iar el crede ca a rupt gura targului, devenind vedeta echipei torineze, statut care cica i-ar permite sa faca gat fata de componentii Nationalei din anii '90.
Mai ingrijorator este faptul ca atitudinea sa se va repercutat negativ si asupra echipei nationale acolo unde exista deja un mare factor perturbator, trogloditul de Victor Piturca. Asa ca ne permitem sa anticipam ca urmatorul scandal va fi generat de incredintarea banderolei de capitan, care mai mult ca sigur ca va atarna de bratul lui Chivu, caci fara indoiala asta il deranjeaza cel mai mult pe Mutu la fundasul Romei.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.