Filmul lui Tim Burton "Charlie and the Chocolate Factory", cu Johnny Depp in rolul principal, a preluat primul loc in box office-ul american la sfarsitul saptamanii trecute, transmite Mediafax, citand compania specializata Exhibitor Relations. Filmul
Filmul lui Tim Burton "Charlie and the Chocolate Factory", cu Johnny Depp in rolul principal, a preluat primul loc in box office-ul american la sfarsitul saptamanii trecute, transmite Mediafax, citand compania specializata Exhibitor Relations. Filmul, o adaptare dupa cartea pentru copii a lui Roald Dahl, a incasat 55,3 milioane de dolari, fiind urmat in top de comedia "Wedding Crashers", cu Owen Wilson si Vince Vaughn (32,2 milioane). Ocupantul primului loc de saptamana trecuta, "Fantastic Four", o adaptare dupa un volum de benzi desenate, a coborat pe locul al treilea, cu incasari de 22,7 milioane de dolari. Superproductia lui Steven Spielberg "Razboiul lumilor", cu Tom Cruise, se afla pe pozitia a patra (15 milioane), urmata de "Batman Begins" (5,6 milioane) si de "Mr and Mrs Smith" (5 milioane). In cea de pe urma pelicula, Brad Pitt si Angelina Jolie joaca rolul unui cuplu de asasini platiti. Filmul fantastic "Dark Water", remake dupa o productie a japonezului Hideo Nakata, a ocupat locul al saptelea, cu incasari de 4,4 milioane de dolari, urmat de "Herbie: Fully Loaded" (3,3 milioane) si "Bewitched" (2,4 milioane). Filmul de animatie "Madagascar" al studiourilor DreamWorks incheie topul celor mai vizionate filme din weekend, cu incasari de 2,1 milioane de dolari. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.