Nu mai putin de opt fotbalisti de la Sportul au primit oferte de la formatii din Divizia A. Astfel, Lazar, acontat deja de Poli pentru 500.000 de dolari (joi isi reia antrenamentele in Regie), Mazilu, Tibi Balan si Stancu sunt fotbalistii cu oferte
Nu mai putin de opt fotbalisti de la Sportul au primit oferte de la formatii din Divizia A. Astfel, Lazar, acontat deja de Poli pentru 500.000 de dolari (joi isi reia antrenamentele in Regie), Mazilu, Tibi Balan si Stancu sunt fotbalistii cu oferte mai vechi de la formatii din Capitala. Surpriza vine de la Secareanu si Rusu, primul curtat intens de Dinamo, iar ultimul de Otelul Galati. Singura certitudine pare a fi transferul portarului Eduard Stancioiu (foto) la Steaua, pentru care Gigi Becali a oferit ieri 300.000 $. Plecarea lui Stancioiu in Ghencea este iminenta dupa despartirea stelistilor de Martin Tudor. siman i-a gasit deja un inlocuitor lui Stancioiu, urmand sa-l transfere maine pe Andrei Popescu, 20 de ani, goalkeeper-ul divizionarei B Olimpia Satu Mare. si Farul si-a manifestat interesul pentru elevii lui Dan Petrescu, mai ales ca "marinarii" ataca anul acesta titlul sau Cupa. Astfel, Petre Grigoras il vrea la Farul pe internationalul de tineret Costin Curelea, inlocuitorul golgeterului Bucur. in conditiile in care S. Radoi, Bucur si Stanca au parasit gruparea patronata de siman si in locul lor n-au sosit decat jucatori mediocri, Dan Petrescu i-a transmis lui Vasile siman ca daca mai vinde un fotbalist pleaca de la echipa.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.