Locuri de munca in strainatate prin intermediul Oficiului pentru Migratia Fortei de Munca. Cei interesati pot participa la preselectia organizata luna aceasta, dar si luna viitoare in Bucuresti. Persoanele care vor sa isi gaseasca o slujba in st

Locuri de munca in strainatate prin intermediul Oficiului pentru Migratia Fortei de Munca. Cei interesati pot participa la preselectia organizata luna aceasta, dar si luna viitoare in Bucuresti.

Persoanele care vor sa isi gaseasca o slujba in strainatate prin intermediul Oficiului pentru Migratia Fortei de Munca pot participa luna aceasta, dar si in luna august la actiunea de inscriere in banca de date. Cei interesati se pot prezenta, fara programare telefonica prealabila, la sediul Oficiului din Bucuresti, Strada Valter Maracineanu, daca indeplinesc conditiile pentru joburile ca ajutor depozit (experienta in manevrarea motostivuitoarelor in depozite mari, femei si barbati cu varsta 25-40 de ani, experienta munca in depozit minimum 1 an, cunostinte limba spaniola, avantaj cunostinte de mecanica si utilizare calculator), muncitori cu experienta in cresterea pestilor, drujbist in domeniul forestier (1 an vechime, dovedita cu carnetul de munca imediat anterior anului 2005, barbati, 20-40 ani), fasonator mecanic in domeniul forestier (1 an vechime, dovedita cu carnetul de munca imediat anterior anului 2005, barbati, 20-40 ani), macelar-transator (2 ani vechime, dovedita cu carnetul de munca imediat anterior anului 2005, barbati, 20-40 ani), ospatar (2 ani vechime, dovedita cu carnetul de munca imediat anterior anului 2005, barbati, femei, 20-40 ani), bucatar (2 ani vechime, dovedita cu carnetul de munca imediat anterior anului 2005, barbati, femei, 20-40 ani) si fierar betonist.
ALTE OFERTE. Mai pot participa la inscrierea in banca de date persoanele care au experienta in meseriile de dulgher (2 ani vechime, dovedita cu carnetul de munca imediat anterior anului 2005, barbati, 20-45 ani), tamplar constructii metalice (2 ani vechime, dovedita cu carnetul de munca imediat anterior anului 2005, barbati, 20-45 ani), zidar in constructii (2 ani vechime, dovedita cu carnetul de munca imediat anterior anului 2005, barbati, 20-45 ani), tinichigiu-vopsitor auto autobuze si camioane, mecanic autobuze si camioane (5 ani vechime, dovedita cu carnetul de munca imediat anterior anului 2005, barbati, varsta 20-45 ani), mecanic utilaj greu, mecanic hidraulic, electromecanic autobuze si camioane, electromecanic, electrician in constructii, electrician inalta si joasa tensiune, instalator aer conditionat, frigotehnist, cazangiu, sudor argon si CO2, tehnician in mecanica.

ACTE NECESARE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.