Actrita Sandra Bullock s-a casatorit sambata cu Jesse James, vedeta emisiunii "Monster Garage" de la Discovery, intr-o ceremonie desfasurata la Santa Barbara, anunta revista People pe site-ul sau. Agentul de presa al actritei a confirmat casatoria, d
Actrita Sandra Bullock s-a casatorit sambata cu Jesse James, vedeta emisiunii "Monster Garage" de la Discovery, intr-o ceremonie desfasurata la Santa Barbara, anunta revista People pe site-ul sau. Agentul de presa al actritei a confirmat casatoria, dupa ce vestea a fost pusa in circulatie de mai multi invitati, care au precizat ca Bullock a purtat o rochie de dantela alba creata de Angel Sanchez. "Era foarte frumoasa si incredibil de fericita", declara o sursa care a participat la ceremonie. Cei mai multi invitati au fost gazduiti intr-un hotel aflat la mica distanta de locul ceremoniei, dar nu li s-a spus ca va avea loc o nunta decat in seara zilei de vineri. Nunta in sine a fost una restransa si discreta, iar fundalul muzical al ceremoniei a fost compus din inregistrari ale mamei actritei, cantareata de opera Helga Bullock. Tortul de nunta a fost opera surorii actritei, Gesine Prado, iar Bullock a facut cu mainile ei verigheta mirelui, dupa o scurta ucenicie in prelucrarea metalului. Sandra Bullock, care va implini 41 de ani luna aceasta, si Jesse James, cu cinci ani mai tanar, aveau o relatie de peste un an. Este prima casatorie pentru actrita, care a fost logodita anterior cu actorul Tate Donovan si ar fi avut relatii cu Matthew McConaughey si Ryan Gosling. Proaspatul sot al vedetei a mai fost casatorit de doua ori, ultima oara cu o actrita de filme pentru adulti, si are trei copii. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.