Capitanul Stelei nu va juca in primele patru meciuri ale sezonului intern, dupa ce Comisia de Apel a FRF a considerat memoriul clubului nefondat. Campionii nu vor putea beneficia de serviciile lui Mirel Radoi in primele trei etape ale sezonului

Capitanul Stelei nu va juca in primele patru meciuri ale sezonului intern,
dupa ce Comisia de Apel a FRF a considerat memoriul clubului nefondat.

Campionii nu vor putea beneficia de serviciile lui Mirel Radoi in primele trei etape ale sezonului 2005/2006 si in Supercupa Romaniei, dupa ce demersurile Stelei de a-i reduce pedeapsa s-au dovedit nule. Comisia de Apel a FRF a respins ieri cererea clubului de anulare a pedepsei. Presedintele comisiei, Constantin Son, a afirmat ca decizia a fost luata in unanimitate si este definitiva. ""Am vrut sa vedem daca Radoi va manifesta regret, daca si-a schimbat atitudinea. Nu a avut nici un regret din moment ce spune in continuare ca a plecat cu acordul selectionerului"", a precizat Son, care a dezvaluit si probele impotriva jucatorului: ""declaratia lui Victor Piturca, declaratiile secunzilor Iovan si Boldici, carora selectionerul le-a spus ca Radoi a plecat cum a plecat, precum si declaratia medicului Pompiliu Popescu"".
LINISTE. Radoi a venit la audieri insotit de directorul executiv al Stelei, Valeriu Argaseala, si de avocatul Catalin Ciubota si a refuzat sa faca declaratii dupa anuntarea verdictului. In ultimul meci de pregatire, Steaua va juca maine un ""amical"" la Buzau, cu divizionara B Gloria, urmand ca banii stransi din bilete sa fie donati sinistratilor din judetul Buzau.

AZI AFLAM CU CINE JUCAM


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.