Dupa terminarea partidei de dublu dintre Croatia si Romania, ambele delegatii au inceput sa acuze arbitrajul. Tonul l-a dat capitanul nejucator al croatilor, Nikki Pilic, care l-a acuzat pe arbitrul francez de scaun, Pascal Maria, ca a trecut peste d
Dupa terminarea partidei de dublu dintre Croatia si Romania, ambele delegatii au inceput sa acuze arbitrajul. Tonul l-a dat capitanul nejucator al croatilor, Nikki Pilic, care l-a acuzat pe arbitrul francez de scaun, Pascal Maria, ca a trecut peste deciziile tusierilor croati: "A condus intr-o singura directie. N-am vazut asa ceva in 45 de ani de Cupa Davis!". Croatul s-a enervat si mai tare la intrebarea unui ziarist roman. "Nu mai vorbiti voi, ca am fost in Romania si stiu cum se fura acolo!", a incheiat Pilic. De partea Romaniei, Andrei Pavel a incriminat doi asi nepunctati in ultimul game si o minge de linie a croatilor care a fost mutata in teren. "Am fost dezavantajati total", a concluzionat "Cneazul". Ilie Nastase a declarat ca, in ciuda unui arbitraj mai mult decat tendentios, nu va face contestatie sau plangere la Federatia Internationala, deoarece demersul sau ar fi fara rost. "Nu inteleg cum i-am fi putut fura din moment ce arbitrii de linie erau croati", a incheiat Nastase. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.