Lorraine Bracco, psihologul Jennifer Melfi din serialul "Clanul Soprano" difuzat de PRO Cinema, in fiecare sambata si duminica de la ora 0.00, a initiat o campanie televizata ce-si propune sa atraga atentia asupra importantei tratarii afectiunilor ps
Lorraine Bracco, psihologul Jennifer Melfi din serialul "Clanul Soprano" difuzat de PRO Cinema, in fiecare sambata si duminica de la ora 0.00, a initiat o campanie televizata ce-si propune sa atraga atentia asupra importantei tratarii afectiunilor psihice. Demersul vine dupa ce ea insasi a reusit sa depaseasca cu ajutorul unui psiholog o etapa critica din viata ei, cand suferea de depresie clinica. Boala a aparut la sfarsitul anilor 1990, cand se confrunta cu un proces pentru custodia fiicei sale Stella, dar si cu o problema financiara, fiind declarata falita in urma despartirii de actorul Edward James Olmos.
Cu ajutor psihiatric timp de doi ani si jumatate, Lorraine Bracco (foto) a depasit aceasta perioada. Acum, alaturi de o celebra companie farmaceutica, actrita conduce o campanie sociala menita sa atraga atentia publicului asupra bolilor mentale - "Why live with Depression?" ("De ce sa traiesti cu o depresie?").


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.