Pavilionul Romaniei la EXPO 2005 de la Aichi, Japonia, si Ambasada Romaniei la Tokio, impreuna cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei, in colaborare cu Organizatia Japoneza pentru Comert Exterior (JETRO) organizeaza maine, 20 iulie, la Tokio, un
Pavilionul Romaniei la EXPO 2005 de la Aichi, Japonia, si Ambasada Romaniei la Tokio, impreuna cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei, in colaborare cu Organizatia Japoneza pentru Comert Exterior (JETRO) organizeaza maine, 20 iulie, la Tokio, un seminar economic romano-nipon dedicat prezentarii mediului investitional romanesc. Manifestarea se intituleaza "Companiile romanesti - furnizori competenti si priceputi" si va cuprinde prezentari ale perspectivelor economice ale Romaniei in contextul aderarii la Uniunea Europeana. De asemenea, vor fi facute evaluari ale relatiilor economice bilaterale din ambele perspective, precum si exemple de investitii de succes din Romania. Seminarul urmareste intensificarea schimburilor economice bilaterale, identificarea oportunitatilor de afaceri si cresterea investitiilor nipone directe in Romania. La eveniment participa Comisarul General al tarii noastre la EXPO 2005, Ferdinand Nagy, secretar de stat in Ministerul Afacerilor Externe, ambasadorul Romaniei la Tokio, Aurelian Neagu, prim-vicepresedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei si Municipiului Bucuresti, Stefan D. Popa, oficiali ai JETRO, ai Ministerului nipon al Economiei, Comertului si Industriei, impreuna cu oameni de afaceri romani si niponi.
Seminarul face parte din seria manifestarilor economice programate in Japonia cu ocazia participarii la Expozitia Mondiala. EXPO 2005 Aichi se desfasoara in Japonia in perioada 25 martie-25 septembrie, participarea tarii noastre la acest eveniment fiind coordonata de Ministerul Afacerilor Externe. (E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.