Postul Prima TV difuzeaza de la ora 20.00 filmul "Doamna Winterbourne", regizat de Richard Benjamin, avandu-i in distributie pe Shirley MacLaine, Ricki Lake Brendan Fraser, Miguel Sandoval si Loren Dean. Laureata a premiului Oscar, Shriley MacLaine
Postul Prima TV difuzeaza de la ora 20.00 filmul "Doamna Winterbourne", regizat de Richard Benjamin, avandu-i in distributie pe Shirley MacLaine, Ricki Lake Brendan Fraser, Miguel Sandoval si Loren Dean. Laureata a premiului Oscar, Shriley MacLaine si Ricki Lane, controversatul animator american de talk show-uri, sunt vedetele filmului "Mrs. Winterbourne", o fantezista versiune moderna a "Cenusaresei". Connie Doyle e cat se poate de ghinionista. Nu are casa, nu are bani si, pe deasupra, mai e si insarcinata. Se decide sa paraseasca un barbat pe care nu-l iubeste si o locuinta in care nu e binevenita, dar ia un tren gresit spre un oras nepotrivit. Din acea noapte si ca urmare a acelui traseu, viata lui Connie se va schimba pentru totdeauna. De la ora 22.00, ProCinema difuzeaza filmul "Primaria", regizat de Harold Becker, cu Al Pacino, John Cusack, Bridget Fonda, Danny Aiello, Martin Landau, David Paymer, Richard Schiff si Lindsay Duncan. John Pappas (Al Pacino) este respectatul si popularul primar al orasului New York, iar Kevin Calhoun (John Cusack) este idealistul sau ajutor, in calitate de vice-primar. In momentul in care un politist si un mafiot se impusca unul pe celalalt, iar un copil nevinovat in varsta de 6 ani este ucis in acelasi schimb de focuri, o ancheta este deschisa pentru a se afla adevaratul motiv pentru care politistul s-a intalnit cu gangsterul. Primarul reuseste sa ghideze cu abilitate ancheta, insa "vicele" sau face sapaturi insistente. El descopera astfel ca seful lui nu este deloc strain de sangerosul incident.
De la 22.15, pe TVR 2 este difuzat filmul "Misteriosul Bagger Vance", regizat de Robert Redford. Din distributie fac parte Will Smith, Matt Damon, Charlize Theron, Bruce McGill si Lane Smith. Savannah-Georgia, anii '20. Dupa moartea tatalui, tanara Adele decide sa scape de datorii, organizand un mare concurs de golf cu un premiu de 10.000 de dolari. La competitie participa si un fost soldat, adevarat talent nativ care, din cauza razboiului, a pierdut sansa de a se afirma. Filmul rememoreaza drumul parcurs de acesta de la glorie la prabusire, dezvaluind totodata si eforturile jucatorului de a-si recastiga faima pierduta, cu ajutorul misteriosului Bagger Vance.
De la 22.00, TVR Cultural difuzeaza filmul "Gandul care ucide", in regia lui David Greene. Din distributie fac parte Anthony Hopkins, Blythe Danner, Swoosie Kurtz, Wiley Harker si Ruth Manning. Arthur Jamison (Anthony Hopkins) nu-si doreste nimic mai mult decat sa divorteze de sotia sa, Louise (Blythe Danner), dar stie ca acest vis nu poate deveni realitate pentru ca renta pe care ar trebui sa i-o plateasca sotiei sale l-ar duce la faliment. Cu ajutorul amantei, Jackie (Swoosie Kurtz), Arthur planuieste sa-si ucida sotia. El are nevoie de un plan perfect, iar pentru acest lucru isi construieste un alter-ego care sa duca la bun sfarsit planul de atat de multe ori revazut in imaginatie.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.