Fiul cel mare al premierului britanic, Euan Blair, se pregateste sa-si primeasca diploma de absolvire de la Universitatea Bristol si planuieste sa studieze mai departe la prestigioasa Harvard Business School din Statele Unite, transmite editia electr
Fiul cel mare al premierului britanic, Euan Blair, se pregateste sa-si primeasca diploma de absolvire de la Universitatea Bristol si planuieste sa studieze mai departe la prestigioasa Harvard Business School din Statele Unite, transmite editia electronica a tabloidului Daily Mirror. Euan, in varsta de 21 de ani, va intra in posesia unei licente in istorie antica si dupa un an de pauza spera sa fie acceptat pentru un master la Harvard. Se crede ca Euan a incercat sa urmeze si colegiul tot la Harvard, dar nu a fost admis. Concurenta pentru admiterea la universitatea care a dat Americii sase presedinti este extrem de dura, comenteaza Daily Mirror.
"Euan este ambitios si spera sa fie admis la Harvard", a declarat o sursa guvernamentala citata de ziar. "Insa inainte de asta are perioada de stagiu si el stie foarte bine cat este de norocos", a adaugat sursa. Aceasta se refera la cele trei luni de stagiu neplatit pe care Euan le va face la Washington, pe langa un congresman republican. Pe de alta parte, fratele mai mic al lui Euan, Nicky, in varsta de 19 ani, va lucra pe timpul verii ca asistent de productie la noul show al Lisei Kudrow, interpreta lui Phoebe din "Prietenii tai". Sotii Blair au studiat Dreptul, premierul, la Oxford, iar sotia sa, Cherie, la London School of Economics, unde a fost sefa de promotie. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.