O fetita in varsta de 11 ani este pe cale sa fie condamnata de un tribunal din orasul Fresno, statul California, pentru ca a aruncat cu o piatra intr-un grup de copii care o necajeau. Maribel Cuevas a fost arestata in aprilie in urma unei operatiuni
O fetita in varsta de 11 ani este pe cale sa fie condamnata de un tribunal din orasul Fresno, statul California, pentru ca a aruncat cu o piatra intr-un grup de copii care o necajeau. Maribel Cuevas a fost arestata in aprilie in urma unei operatiuni in care au fost implicate trei echipaje de politie insotite de un elicopter, afirma BBC News.
Din momentul arestarii copilul a petrecut cinci zile in inchisoare, timp in care a avut dreptul la o vizita de numai 30 de minute din partea parintilor si inca cinci luni de arest la domiciliu. Politia afirma ca tratamentul este justificat avand in vedere ca trebuie sa investigheze reclamatia unuia din colegii de joaca ai lui Maribel care sustine ca a fost lovit in cap de piatra si a avut nevoie de spitalizare.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.