Emeric Ienei:""Sa se refere doar la el""
Fostul selectioner, Emeric Ienei, cel prin mana caruia au trecut ultimele doua generatii, a comentat ieri atacul lui Adrian Mutu la adresa participarii capitanului actualei echipe nationale, Cristian C
Emeric Ienei:""Sa se refere doar la el""
Fostul selectioner, Emeric Ienei, cel prin mana caruia au trecut ultimele doua generatii, a comentat ieri atacul lui Adrian Mutu la adresa participarii capitanului actualei echipe nationale, Cristian Chivu, la Seara Campionilor. Antrenorul Romaniei la CM 1990 si CE 2000 s-a aratat deranjat de faptul ca nu a fost chemat sa participe la Seara Campionilor. ""N-am fost invitat si acest lucru ma mahneste, mai ales ca multi dintre cei care au jucat au fost promovati de mine la echipa nationala"", a spus Ienei. ATAC. Intr-un interviu acordat pentru TVR 1, Adrian Mutu a reusit sa enerveze mai multa lume: ""M-am uitat si eu la meci si nu stiam unde a jucat Chivu, in generatia mea sau in generatia lor. Nu stiam ca a evoluat in 1994..."", si-a ""intepat"" el colegul de la echipa nationala. De asemenea, jucatorul lui Juventus s-a referit si la ""Generatia de Aur"", termen pe care il considera nepotrivit: ""Aceasta generatie nu este de aur pentru ca nu a luat nici o medalie de aur. Da, e generatia cea mai buna, probabil ca noi n-o sa formam niciodata o echipa asa cum au fost ei"". ""RATATI"". Intrebat din ce generatie face parte, Mutu a raspuns scurt: ""Lumea spune ca suntem o generatie de ratati, dar ratati au fost si cei dinaintea lor!"". Vizavi de afirmatiile lui Mutu, organizatorul evenimentului, Gica Popescu, a precizat: ""Pe Chivu l-am invitat cu doar o zi inainte dupa ce am vazut donatia pe care a facut-o sinistratilor din zona Moldovei. Eram convins ca prezenta lui va aduce beneficii la Seara Campionilor, dovada ca tricoul lui s-a vandut cu 22.000 de euro. Ganditi-va ca fara el se strangeau cu 22.000 de euro mai putin pentru victimele inundatiilor. Nu comentez ce spune Mutu"". ""Mutu s-a repezit!""
Emeric Ienei a comentat declaratiile lui Mutu, jucator pe care l-a ""fortat"" la Euro 2000, alaturi de Chivu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.