Scafandrii militari turci au anuntat ca au descoperit corpul neinsufletit al comandantului cargoului Corona Z, scufundat in noaptea de 14-15 iulie, in Marea Neagra, la doua mile marine de intrarea in Stramtoarea Bosfor. Scafandrii de mare adancime tu
Scafandrii militari turci au anuntat ca au descoperit corpul neinsufletit al comandantului cargoului Corona Z, scufundat in noaptea de 14-15 iulie, in Marea Neagra, la doua mile marine de intrarea in Stramtoarea Bosfor. Scafandrii de mare adancime turci au descoperit corpul neinsufletit al capitanului de lunga cursa Mihaiu Hava, in varsta de 63 de ani, in cabina sa din vasul scufundat. Dupa cum se stie, ceilalti noua membri ai echipajului au fost salvati de catre o nava a Garzii de Coasta a Republicii Turcia. Directorul general al Autoritatii Navale Romane, Paul Branza, a declarat, citat de Rompres, ca nava, construita in urma cu 30 de ani, proprietate a Companiei panameze Corona Maritime Corporation, a plecat joi din Portul Constanta incarcata cu deseuri metalice, cu destinatia Mardas - Turcia. Dupa ce a depasit Capul Caliacra, nava a fost suprinsa de o furtuna deosebit de violenta, in apele bulgaresti, vasul inclinandu-se periculos spre partea din spate si fiind inghitita de ape dupa cateva ore. (G.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.