Biserica este poarta catre Cer a rugaciunilor noastre. In satele cotropite de ape, oamenii disperati nu mai au nici macar unde sa ceara indurare de la Dumnezeu. Jurnalul National vine in ajutorul bisericilor afectate de inundatii cu o campanie umanit
Biserica este poarta catre Cer a rugaciunilor noastre. In satele cotropite de ape, oamenii disperati nu mai au nici macar unde sa ceara indurare de la Dumnezeu. Jurnalul National vine in ajutorul bisericilor afectate de inundatii cu o campanie umanitara.
Din inima, pentru sufletele satelor acoperite de ape. Oamenii supravietuiesc durerii, asteptand.... Ajutoarele de la stat vor fi praf in ochi. Iar cele de la semeni nu vor reusi nici ele sa aline uriasa suferinta. Singurul semn pe care-l mai asteapta cei din satele inundate e de la Dumnezeu. Bisericile au fost pangarite de puhoaie. Oamenii nu mai au nici macar unde sa-si duca mortii. Crucile au fost smulse de viitura, iar oasele celor ingropati s-au amestecat printre maluri. Iisus ne incearca mila si ne da sansa sa ne dovedim credinta. Jurnalul National ii cheama pe toti romanii sa se alature campaniei umanitare pentru salvarea bisericilor inundate. CONTACT. Toti cei care doresc sa contribuie la renovarea bisericilor sunt rugati sa sune la redactia Jurnalului National (318.20. 43 sau 318.20.37), departamentul Reportaj: 0744-31.43.60 (Adriana Oprea-Popescu) si 0745-76.84.52 (Carmen Preotesoiu), sa scrie pe adresa redactiei Jurnalului National sau pe adresa de mail: umanitar@jurnalul.ro . De asemenea, ii rugam pe preotii si enoriasii ale caror biserici au fost afectate de inundatii sa ne contacteze pentru a le putea oferi ajutorul.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.