Wigan Athletic, echipa nou promovata in Premier League, a ajuns la un acord cu sud-coreenii de la Chunnam Dragons, in privinta transferului lui Adrian Neaga, informeaza editia de duminica a tabloidului News of the World. Englezii vor plati pentru ser
Wigan Athletic, echipa nou promovata in Premier League, a ajuns la un acord cu sud-coreenii de la Chunnam Dragons, in privinta transferului lui Adrian Neaga, informeaza editia de duminica a tabloidului News of the World. Englezii vor plati pentru serviciile atacantului roman 800.000 de lire sterline (circa 1,2 milioane de euro). Neaga este golgeterul formatiei sud-coreene pentru care a marcat sase goluri in sase partide. Atacantul roman si-a manifestat intentia de juca in Anglia, in ciuda receptiei senzationale de care se bucura in Coreea de Sud. In aceeasi ordine de idei, Chunnam l-a achizitionat pe Mihalcea, in ideea de a-l ajuta pe Neaga sa se acomodeze mai repede insa se pare ca oferta englezilor i-a induplecat pe conducatorii asiaticilor, astfel ca fostul dinamovist va fi un inlocuitor al lui Rica. Chunnam Dragons a platit un milion de dolari Stelei pentru transferul lui Neaga. (Nicolae GANEA)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.