Adrian Mihalcea, fostul atacant al lui Dinamo, a declarat sambata pe Aeroportul "Henri Coanda", ca este nemultumit ca antrenorul Ioan Andone nu l-a anuntat personal ca a renuntat la serviciile sale. "De la inceputul pregatirilor, Andone nu a schimbat
Adrian Mihalcea, fostul atacant al lui Dinamo, a declarat sambata pe Aeroportul "Henri Coanda", ca este nemultumit ca antrenorul Ioan Andone nu l-a anuntat personal ca a renuntat la serviciile sale. "De la inceputul pregatirilor, Andone nu a schimbat cu mine nici un cuvant. Sunt dezamagit, pentru ca nu a avut curajul sa ma anunte personal ca nu mai fac parte din lotul lui Dinamo", a spus Mihalcea. "Taranul" a precizat ca transferul sau la Chunham Dragons reprezinta pentru el un nou inceput. "Voi sta doi ani si jumatate la Chunham, sau poate chiar mai mult", a declarat Mihalcea, care a precizat ca va avea un salariu anual de 300.000 de euro. Atacantul a mentionat ca ar vrea ca Adrian Neaga, dorit de Wigan, sa nu plece de la Chunham. "Neaga mi-ar fi de mare ajutor daca ar ramane si sper ca el sa nu plece. Chiar daca am fost rivali, putem fi acum buni prieteni", a spus fostul dinamovist. In alta ordine de idei, Dinamo a pierdut, vineri, cu scorul de 0-3, partida amicala sustinuta impotriva vicecampioanei Frantei din sezonul trecut, OSC Lille. Golurile francezilor au fost marcate de Vitakici (48), Moussilon (55) si Fauvergue (77). Antrenorul Ioan Andone a inceput partida cu urmatorul "11": Guso - Daouda, Tamas, Moti, Pulhac - Cristea, Plesan, Grigorie, Zicu - Niculescu, Bratu. Pe durata partidei au mai evoluat: Balan, Margaritescu, L. Goian, V. Munteanu, Petre, Baltoi, Chihaia, Pacurar si I. Badea. Urmatorul meci al lui Dinamo in turneul din Franta va avea loc astazi de la ora 20.00 contra lui Ajaccio. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.