Conducerea PSD il doreste pe senatorul Ion Iliescu pe listele pentru alegerile anticipate. Presedintele PSD, Mircea Geoana, a afirmat, sambata, la Craiova, ca fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, este liber sa candideze pe listele social-democ
Conducerea PSD il doreste pe senatorul Ion Iliescu pe listele pentru alegerile anticipate. Presedintele PSD, Mircea Geoana, a afirmat, sambata, la Craiova, ca fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, este liber sa candideze pe listele social-democratilor, in eventualitatea intoarcerii la popor, informeaza Mediafax. Geoana a afirmat ca pentru viata politica romaneasca este benefica reactivarea fostului presedinte al Romaniei despre care a spus ca-l asteapta pe listele de partid, in eventualitatea declansarii alegerilor anticipate. "Daca domnul Iliescu va dori sa candideze pe listele PSD, noi il asteptam. Consider ca acest loc i se cuvine ca presedinte fondator si cred ca va fi benefic si pentru partid", a declarat Geoana. De altfel, pozitia adoptata de Iliescu, impotriva anticipatelor si a demisiei Guvernului Tariceanu, nu poate decat sa ajute la insanatosirea clasei politice, a afirmat Geoana. "Ion Iliescu face un lucru deosebit pentru tara, pentru el si in ultimul rand pentru PSD. El isi ia in mod formal rolul pe care il are si il merita, de fost presedinte al Romaniei. As vrea sa-l vad si pe domnul Emil Constantinescu sau pe Regele Mihai I ca fac ceea ce a facut domnul Iliescu in ultimele zile. Salut acest gest de responsabilitate politica", a mai spus Geoana .(R.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.