ZIUA a castigat miercuri seara, cu 12-3 (6-3, 8-3), in fata celor de la TvRM, in cadrul grupei A a Cupei Presei-BenQ la fotbal pe plaja. Desi adversarii au incercat din rasputeri sa tina pasul cu noi, n-au reusit sa "miste" decat in prima din cele tr
ZIUA a castigat miercuri seara, cu 12-3 (6-3, 8-3), in fata celor de la TvRM, in cadrul grupei A a Cupei Presei-BenQ la fotbal pe plaja. Desi adversarii au incercat din rasputeri sa tina pasul cu noi, n-au reusit sa "miste" decat in prima din cele trei reprize, astfel incat ne-am permis mai multe faze de real spectacol, asa cum se poate viziona pe site-ul "www.smartfotbal.ro". Pe terenul de la Strandul Tineretului au evoluat pentru ZIUA urmatorii: S. Rizan (a ratat un penalty), D. Manea (un gol), Ad. Burtan (doua goluri), D. Dumitrescu (doua goluri), M. Gherghe (trei goluri) si Al. Curelea (patru goluri). In urma acestui rezultat, ZIUA ocupa locul 2 in grupa, cu doua victorii si o infrangere. Urmatoarele meciuri le vom disputa cu VIP si TV Sport. (Commando Campineanu)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.