De o luna, cunoscuta cantareata de muzica populara stefania Rares traieste un cosmar. Interpreta a pierdut casa in care locuia cu chirie printr-o decizie judecatoreasca. Disperata, interpreta s-a mutat in subsolul imobilului, cu cei 12 caini ai sai.
De o luna, cunoscuta cantareata de muzica populara stefania Rares traieste un cosmar. Interpreta a pierdut casa in care locuia cu chirie printr-o decizie judecatoreasca. Disperata, interpreta s-a mutat in subsolul imobilului, cu cei 12 caini ai sai. De 10 ani, stefania Rares se razboieste prin tribunale pentru o casa pe care a trebuit sa o paraseasca luna trecuta. O femeie care sustine ca e mostenitoarea fostului proprietar (Busila Constantin, fost ministru in guvernul Antonescu) a revendicat casa din strada Washington, in care interpreta locuia cu chirie. Dupa ce a fost evacuata, stefania Rares nu a avut alta solutie decat sa sa mute in subsolul cladirii. Nu va uita niciodata ziua in care executorul i-a batut la usa. Cu lacrimi in ochi, interpreta a plecat de acasa numai ca sa nu vada cum ii sunt scoase in strada bunurile stranse intr-o viata. Fiul ei, Madalin, s-a ocupat apoi de tot. A mutat bunurile familiei la subsolul imobilului amenajand noua "locuinta". Camerele de la subsol au fost transformate cat de cat in sufragerie, dormitor, bucatarie si baie. intr-una din camarute stau cei 10 pui de Rottweiller si "parintii" lor.
* stefania Rares: "N-am suportat sa vad cum imi sunt scoase lucrurile in strada! Florica Georgescu, cea care spune ca este mostenitoarea lui Busila, minte. Minte de doua ori: in primul rand ca e fiica vitrega a acestuia, iar in al doilea rand cand a spus ca nu am vrut sa-i platesc chirie si m-a evacuat. Fac apel la autoritatile romane sa imi faca dreptate, altfel cer azil politic in alta tara"


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.