Tom Cruise a inceput, la Roma, filmarile pentru "Mission: Impossible 3", dupa ce acestea au fost amanate timp de mai multe luni, transmite BBC News Online. Filmarile au fost amanate in 2004, dupa ce regizorul Joe Carnahan a demisionat din cauza "dive
Tom Cruise a inceput, la Roma, filmarile pentru "Mission: Impossible 3", dupa ce acestea au fost amanate timp de mai multe luni, transmite BBC News Online. Filmarile au fost amanate in 2004, dupa ce regizorul Joe Carnahan a demisionat din cauza "divergentelor creative". Proiectul a fost amanat cu mai mult de un an pentru a-i permite lui Cruise sa gaseasca un nou regizor si sa filmeze "War of the Worlds". Cruise a determinat un blocaj in traficul din Roma in momentul in care, redevenit agentul special Ethan Hunt, a pilotat o barca cu motor pe Tibru. "Mergem sa vizitam Vaticanul, insa Sfantul Petru va fi acolo si maine. Probabil ca Tom Cruise nu va mai fi", a declarat o studenta aflata in multimea care il urmarea pe actor. Cruise, care va filma la Roma pana vineri, a zambit si a facut din mana multimii in pauza dintre cadre. "Mission: Impossible 3" este un film regizat de Jeffrey Abrams, care a creat seria de televiziune "Alias". Primul "Mission...." al seriei a fost regizat de Brian de Palma in 1996 si a obtinut venituri in valoare de 454 de milioane de dolari. Partea a doua a filmului a fost regizata de John Woo si a obtinut venituri de 546 de milioane de dolari. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.