Marius Sumudica a fost numit antrenor principal al echipei satelit a gruparii giulestene, Rapid II, divizionara B, informeaza site-ul oficial al giulestenilor. "Sumi-gol" a ocupat astfel locul ramas vacant dupa promovarea lui Mihai Stoica in postura
Marius Sumudica a fost numit antrenor principal al echipei satelit a gruparii giulestene, Rapid II, divizionara B, informeaza site-ul oficial al giulestenilor. "Sumi-gol" a ocupat astfel locul ramas vacant dupa promovarea lui Mihai Stoica in postura de director tehnic Rapidului, dar l-a lasat liber pe cel de "secund" al lui Razvan Lucescu, post pe care l-a ocupat in returul campionatului si in aceasta vara. Sumudica, 34 de ani, intentiona chiar sa se legitimeze si sa mai intre in finalurile de meci, in cazul in care Razvan Lucescu avea probleme in linia ofensiva, dar de ieri a preluat Electromagnetica, efectuand de dimineata primul antrenament ca "principal". Prima misiune a lui Sumudica este sa-l testeze pe sarbul Pavlovic, care ar putea face saltul la echipa mare. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.