Fundasul stelist Petre Marin, care a parasit cantonamentul de la Kaprun (Austria) pentru a rezolva o problema personala la Bucuresti, se va alatura lotului saptamana viitoare, dupa revenirea in tara a delegatiei gruparii din Ghencea, informeaza site-
Fundasul stelist Petre Marin, care a parasit cantonamentul de la Kaprun (Austria) pentru a rezolva o problema personala la Bucuresti, se va alatura lotului saptamana viitoare, dupa revenirea in tara a delegatiei gruparii din Ghencea, informeaza site-ul oficial al FC Steaua. "Nu este nimic adevarat din tot ce s-a speculat, ca as pleca la CFR Cluj sau ca as avea probleme la inima si trebuie sa ma las de fotbal. Sunt numai aberatii. Am niste probleme personale si unele medicale, insa nu grave, asa cum s-a spus. Nici nu-mi trece prin cap sa ma las de fotbal, vreau sa mai joc multi ani de acum inainte, nu numai doi, cat mai am contract cu Steaua. Marti, cand va fi primul antrenament dupa revenirea echipei din Austria, ma veti vedea la stadion", a declarat Petre Marin. Altfel, Mirel Radoi, Tiberiu Curt si Daniel Oprita, care au sosit la Hotelul Antonius din Kaprun marti seara, au participat la antrenamentul de ieri dimineata, premergator partidei amicale cu Wisla Cracovia, campioana Poloniei, programat aseara, la ora 19. Radoi, Curt si Oprita au venit in Austria din Italia, de la clinica Isokinetic din Bologna. Referitor la cazul lui Radoi, sedinta Comisiei de Apel a FRF in care se va analiza memoriul depus de capitanul stelist, a fost programata pentru marti, 19 iulie, la ora 12, la Casa Fotbalului. Altfel, Steaua va intalni vineri formatia ceha Ceske Budejovice, in ultimul meci amical din cadrul stagiului de pregatire din Austria, a anuntat site-ul oficial al gruparii din Ghencea. Ceske Budejovice a terminat pe locul 15 ultima editie de campionat din Cehia. Steaua a castigat primele doua partide amicale, 2-1 cu NK Gorica si 2-1 cu Zaglebie Lubin. Delegatia stelista va reveni in Romania duminica. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.