Sahtar Donetk si FC Moscova sunt interesate de achizitionarea mijocasului Daniel Pancu, aflat sub contract cu Besiktas Istanbul, informeaza site-ul "ukrainiansoccer.net". "FC Moscova si Sahtior se lupta pentru Pancu, care doreste rezilierea contractu
Sahtar Donetk si FC Moscova sunt interesate de achizitionarea mijocasului Daniel Pancu, aflat sub contract cu Besiktas Istanbul, informeaza site-ul "ukrainiansoccer.net". "FC Moscova si Sahtior se lupta pentru Pancu, care doreste rezilierea contractului cu Besiktas. Asa cum sustine presa turca, mutarea la Moscova ar putea avea loc daca gruparea rusa nu va fi nevoita sa plateasca o suma de transfer pentru jucator, caruia i-a fost oferit un contract avantajos", a scris sursa citata. Pancu a declarat in mai multe randuri ca si-ar dori sa paraseasca pe Besiktas, cu care mai are contract un an, fiind nemultumit de statutul de rezerva. Saptamana trecuta s-a vorbit insistent de trecerea sa la Sahtar, insa transferul nu ar fi fost acceptat de fotbalist, care este in relatii reci cu Mircea Lucescu, dupa ce acesta a declarat in presa ca "Pancu e baiat bun, dar nu prea rezista la bautura". Lucescu a admis ca a gresit facand acea declaratie si l-a solicitat din nou pe Pancu, jucator cu care a mai lucrat atat la Rapid, cat si la Besiktas. Indiferent de optiunea internationalului, acesta va avea coechipieri romani, fiindca la FC Moscova, care i-ar oferi un contract de peste un milion de dolari pe an, este legitimat ex-stelistul Pompliu Stoica, in timp ce la Donetk joaca patru internationali romani: Flavius Stoican, Razvan Rat, Cosmin Barcauan si Ciprian Marica. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.