Fundasul stelist Petre Marin, care a parasit cantonamentul de la Kaprun (Austria), sustine ca a plecat de la echipa doar pentru a rezolva o problema personala in tara. El nu a negat insa faptul ca ar avea probleme medicale. "Roberto Carlos" se va ala

Fundasul stelist Petre Marin, care a parasit cantonamentul de la Kaprun (Austria), sustine ca a plecat de la echipa doar pentru a rezolva o problema personala in tara. El nu a negat insa faptul ca ar avea probleme medicale. "Roberto Carlos" se va alatura din nou lotului "ros-albastru" saptamana viitoare, dupa revenirea in tara a echipei. "Nu este nimic adevarat din tot ce s-a speculat, ca as pleca la CFR Cluj sau ca as avea probleme la inima si trebuie sa ma las de fotbal. Sunt numai aberatii. Am niste probleme personale si unele medicale, insa nu grave, asa cum s-a spus. Nici nu-mi trece prin cap sa ma las de fotbal, vreau sa mai joc multi ani de acum inainte, nu numai doi, cat mai am contract cu Steaua. Marti, cand va fi primul antrenament dupa revenirea echipei din Austria, ma veti vedea la stadion", a declarat fotbalistul.
Altfel, Mirel Radoi, Tiberiu Curt si Daniel Oprita au sosit la hotelul Antonius din Kaprun marti seara si au participat la antrenamentul de ieri dimineata premergator partidei amicale cu Wisla Cracovia, campioana Poloniei. Cei trei au venit in Austria din Italia, de la clinica Isokinetic din Bologna.
in alta ordine de idei, Comisia de Apel a FRF a hotarat ca memoriul lui Mirel Radoi sa fie analizat marti, 19 iulie, incepind cu ora 12.00.

Petre MARIN

* Data nasterii: 8 septembrie 1973 (Bucuresti).

* inaltime/ greutate: 1,69m; 62 kg.

* Echipe la care a activat: Sportul Branistea (div. C, 1992-1993); Sportul Studentesc (1993-1995); FC National (1995-2001, 2001-2004); Rapid (2001); Steaua (2004-2005).

* Meciuri/ goluri in Divizia A: 340/ 9.

* Debut in Divizia A: 24.10.1993, Sportul - Inter Sibiu 1-0.

* Selectii la nationala: 2/ 0.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.