Monica Stan, prezentatoarea emisiunii "High life" de pe B1 TV (duminica, ora 21.30) are un CV impresionant: a terminat Relatii Eco-nomice Internationale, a fost broker timp de un an, are mai multe afaceri si isi pregateste doctoratul in Economie Mond
Monica Stan, prezentatoarea emisiunii "High life" de pe B1 TV (duminica, ora 21.30) are un CV impresionant: a terminat Relatii Eco-nomice Internationale, a fost broker timp de un an, are mai multe afaceri si isi pregateste doctoratul in Economie Mondiala. in domeniul mass-media a intrat anul trecut cand, impreuna cu parteneri din Anglia, a conceput o publicatie de limba engleza, "Bucharest Daily News", unde a realizat rubrica "Profile of the week" in care prezenta interviuri cu oamenii de afaceri. "Povestile lor sunt impresionante si asa mi-a venit ideea sa fac o emisiune de televiziune in care sa aduc in prim plan si high life-ul autohton", spune Monica.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.