Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, l-a acuzat ieri pe George Copos de faptul ca intentioneaza sa modifice Legea Sportului pentru ca drepturile de televizare sa revina numai cluburilor mari. ""Dupa inundatii, am avut parte de o alta calamitate,
Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, l-a acuzat ieri pe George Copos de faptul ca intentioneaza sa modifice Legea Sportului pentru ca drepturile de televizare sa revina numai cluburilor mari.


""Dupa inundatii, am avut parte de o alta calamitate, produsa de vicepremierul George Copos. Acum, cand oamenii mor pe case sau in camp, Copos vrea sa ia drepturile de televizare. In proiectul lui, a adaugat o virgula la ce scrie in lege, propunand modificarea drepturilor de reclama, publicitate si tv, in favoarea cluburilor «care participa, dupa caz, cu sportivi proprii». Pai, ar mai vrea vreo televiziune sa semneze contract cu Bistrita, Galati sau Vaslui? Nu, doar cu Steaua, Dinamo si Rapid"", a comentat Dragomir. Presedintele LPF a declarat ca a discutat cu ministrul Bogdan Olteanu, care i-a transmis ca va incerca sa opreasca ""aceasta magarie pe care Copos incearca sa o faca impotriva cluburilor sarace"". In prezent, drepturile tv sunt repartizate in baza unei grile stabilite in functie de clasamentul din campionatul precedent.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.