Daca Halloween nu e, atunci sa fie Harry Potter. Cand orologiul va bate, la noapte, ora 02:01 fix, din cutia Pandorei va iesi cel de-al saselea volum al lui J.K. Rowling, ""Harry Potter and The Half-Blood Prince"". Dupa aproape doi ani de suspans,

Daca Halloween nu e, atunci sa fie Harry Potter. Cand orologiul va bate, la noapte, ora 02:01 fix, din cutia Pandorei va iesi cel de-al saselea volum al lui J.K. Rowling, ""Harry Potter and The Half-Blood Prince"".

Dupa aproape doi ani de suspans, fanii lui Harry Potter se vor reintalni cu micul vrajitor si cu prietenii acestuia, ucenici la scoala de farmece si vrajitorii Hogwarts. Unde? Chiar la ei acasa. In cazul nostru, la Libraria Carturesti, pe Strada Arthur Verona, care va capata, pentru o noapte, toate atributele unui loc magic.
EVENIMENT INTERNATIONAL. Lansarea celui de-al saselea volum din vestita serie ""Harry Potter"" reprezinta un proiect de mare anvergura, la care participa si Romania, alaturi de alte 116 tari din intreaga lume. Nici o carte nu va fi rasfoita inainte de momentul oficial al lansarii, care va avea loc putin dupa miezul noptii, in toate colturile lumii. Pana acum, seria care poarta semnatura celei mai bine platite scriitoare din istorie a depasit orice recorduri de vanzare de carte (peste 250 de exemplare), iar lantul de librarii Barnes & Nobles a anuntat deja ca va depasi un milion de precomenzi pentru volumul sase.
WITCH PARTY. Petrecere cu vrajitori! Organizatorii evenimentului au pregatit fanilor prezenti la momentul oficial al lansarii o petrecere pe cinste. Strada Arthur Verona va fi inchisa circulatiei rutiere peste week-end, astfel ca la 15 iulie, ora 22:00, petrecaretii vor regasi acolo atmosfera din Diagon Alley, locul de unde vrajitorii isi iau cele trebuincioase vietii de zi cu zi: costume, baghete fermecate si potiuni magice, carti de vraji, muzica sferelor, animale fantastice, bomboane cu toate aromele posibile si imposibile si, nu in ultimul rand, o gama foarte variata de potiuni... racoritoare! Unde mai pui ca insasi autoarea va fi prezenta. Un ecran imens o va infatisa pe aceasta, citind cateva pasaje din proaspatul volum, de la Castelul din Edinburgh. Asa ca micutii vor fi invaluiti cu totul in atmosfera de poveste.
IASI. Harry Potter vine si la Iasi. Un tramvai-fantoma ii va aduna pe fanii rataciti din statii special amenajate, fiecare reprezentand, de fapt, o alta etapa a drumului magic, care-i va apropia, cu fiecare etapa, de punctul culminant de dupa miezul noptii.
ORIGINAL. Mare atentie mare! Stocul de carti e limitat. Volumele de la librariile Carturesti sunt chiar in varianta originala si toti cei prezenti la eveniment beneficiaza de o reducere speciala, iar micutii vrajitori de-o noapte care vor demonstra ca se potrivesc ""manusa"" lumii fermecate a lui Harry Potter vor avea parte si de premii pe masura.

IDOL ACTUAL


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.