Politia americana a descoperit in casa unei batrane din statul Virginia aproximativ 300 de pisici, din care o treime erau moarte sau in stare foarte grava, relateaza Reuters. Interventia politiei a avut loc la cererea vecinilor, exasperati de mirosul
Politia americana a descoperit in casa unei batrane din statul Virginia aproximativ 300 de pisici, din care o treime erau moarte sau in stare foarte grava, relateaza Reuters. Interventia politiei a avut loc la cererea vecinilor, exasperati de mirosul de mortaciune, urina si excremente de felina care venea din casa batranei. "In momentul in care am deschis usa, pisicile au inceput sa iasa din toate colturile, de sub mobile, scaune... Erau, cu siguranta, cateva sute acolo", a declarat pentru Reuters Richard Henry, seful politiei din localitatea Fairfax, unde a avut loc descinderea. Dupa terminarea evacuarii si numararii felinelor, autoritatile au comunicat ca in casa batranei locuiau 273 de pisici, din care 86 au fost gasite moarte. Ruth Knueven, in varsta de 82 de ani, a fost acuzata de rele tratamente aplicate animalelor de companie. Cele mai multe dintre feline sunt bolnave si provin din parinti consangvini, astfel ca foarte putine dintre ele pot fi date catre adoptie. "Foarte multe au devenit extrem de salbatice si agresive", a mai precizat Richard Henry. (C.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.