Comerciantii bucuresteni au propria lor camera de comert. Guvernul a recunoscut miercuri Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB), care a dobandit astfel personalitate juridica. Oamenii de afaceri din Bucuresti au decis in Ad
Comerciantii bucuresteni au propria lor camera de comert. Guvernul a recunoscut miercuri Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB), care a dobandit astfel personalitate juridica.

Oamenii de afaceri din Bucuresti au decis in Adunarea Generala a Membrilor, care a avut loc la 15 aprilie, infiintarea CCIB ca succesoarea si continuatoarea Camerei Bucurestiului, constituita in 1868. Oamenii de afaceri bucuresteni care au facut anterior parte din Camera de Comert si Industrie a Romaniei si a Municipiului Bucuresti (CCIRB) sunt acum membrii CCIB. Noua institutie este condusa de un presedinte, Stefan Popa, si de doi vicepresedinti, Nicolae Vasile si Constantin Rasnoveanu. CCIB este membru al Camerei Romaniei si reprezinta interesele celei mai numeroase si puternice comunitati de afaceri din tara, cu cea mai mare pondere in PIB.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.