Dinamo invata cum sa castige titlul vizitand palatul de la Versailles. Trecand cu pasi marunti prin istoria Frantei, "cainii rosii" au uitat pentru trei ore de antrenamente si s-au imortalizat in gradinile si salile superbului palat din apropierea Pa
Dinamo invata cum sa castige titlul vizitand palatul de la Versailles. Trecand cu pasi marunti prin istoria Frantei, "cainii rosii" au uitat pentru trei ore de antrenamente si s-au imortalizat in gradinile si salile superbului palat din apropierea Parisului. Claudiu Niculescu nu a pierdut prilejul de a fotografia tot, in speranta ca imaginile de la Versailles il vor inspira si va deveni "rege" in campionat. De partea cealalta, Steaua se antreneaza la sange prin mocirla austriaca. Sub o ploaie ce nu mai conteneste de cinci zile, Sorin Paraschiv (dreapta) si colegii sai alearga prin noroi cu urechile ciulite la buletinul meteo. Nu de alta, dar nu stii niciodata cand te poate lua valul, mai ales ca localitatile din preajma Kaprunului se afla deja sub ape.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.