Dupa mai multe runde de negocieri, reprezentantii de la UTA Arad si FC Farul Constanta au ajuns la un acord in privinta transferului lui Bogdan Apostu la echipa de pe Litoral. Intelegerea va fi parafata la finalul acestei saptamani, golgeterul "Batra
Dupa mai multe runde de negocieri, reprezentantii de la UTA Arad si FC Farul Constanta au ajuns la un acord in privinta transferului lui Bogdan Apostu la echipa de pe Litoral. Intelegerea va fi parafata la finalul acestei saptamani, golgeterul "Batranei Doamne" in sezonul trecut urmand sa fie achizitionat, in schimbul a 60.000 de euro, de echipa pregatita de Petre Grigoras, la care va evolua in urmatorii trei ani.
De mentionat ca, in urma cu cateva zile, negocierile de transfer pareau a se fi blocat, dupa ce aradenii anuntasera ca vor pentru Apostu nu mai putin de 150.000 de euro, suma apreciata de "marinari" drept exagerata. Altfel, la finalul antrenamentului de marti seara, Marcel Coras i-a anuntat pe conducatorii de la UTA ca renunta la postul de antrenor principal.
Numit in functie si validat de vechiul Comitet Director al clubului, Coras a anticipat "manevrele de culise" care se deruleaza de mai multe zile in curtea "Batranei Doamne", in urma carora urma sa fie demis, pentru a face loc pe banca tehnica lui Dan Manaila, dorit de noua conducere a clubului aradean de fotbal. "Am renuntat din proprie initiativa la postul de antrenor principal al UTA, apreciind ca asa era cel mai bine. Deocamdata, voi lua o vacanta, urmand ca mai apoi sa ma decid ce voi face in viitor", a declarat Coras. Privitor la noua conducere tehnica, dupa cum a precizat presedintele UTA, Tiberiu Dekany, Comitetul Director, convocat de urgenta ieri dimineata, l-a numit ca antrenor principal pe Dan Manaila, care urmeaza sa isi desemneze secunzii. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.