In dosarul care priveste schimbul de terenuri dintre MApN si Gigi Becali, mai precis suprafata de teren a MApN din Baneasa cu cea din Stefanesti a lui Gigi Becali, exista pana la aceasta ora cinci generali care vor raspunde de semnarea acestui contr
In dosarul care priveste schimbul de terenuri dintre MApN si Gigi Becali, mai precis suprafata de teren a MApN din Baneasa cu cea din Stefanesti a lui Gigi Becali, exista pana la aceasta ora cinci generali care vor raspunde de semnarea acestui contract socotit de catre anchetatori atat nelegal, cat si extrem de avantajos pentru omul de afaceri Gigi Becali. Surse judiciare confirma ca cele cinci "stele" din marea constelatie a armatei responsabile de semnarea acestui contract, pe langa invinuitul fost ministru al apararii Victor Babiuc, sunt: gen.rez. Dumitru Cioflina, gen.mr. (rez) Florentin Popa, gen.(rez) Ion Sandulescu, gen. (rez) Gheorghe Bucse. Pe langa acestia se mai afla invinuit colonelul in rezerva Zet Dumitru si altii. Personajele mentionate sunt acuzate de abuz contra intereselor publice. Pana acum, generalul Florentin Popa a scapat de anchetele care au vizat afacerile cu armament si inzestrarea armatei sau de responsabilitatea comisioanelor incasate din astfel de "transporturi speciale" derulate de-a lungul anilor sub directa sa coordonare. De asemenea, generalul Gheorghe Bucse a scapat ca prin urechile acului de raspundere penala in dosarul "Tigareta 2", primind NUP (neinceperea urmaririi penale) in celebrul caz "Tigareta 2" de la generalul Samoila Joarza, actual sef al Sectiei Parchetelor Militare.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.