Reprezentativa masculina de baschet a Romaniei a plecat in Slovacia, la Ruzomberok, unde in perioada 15-25 iulie va evolua in cadrul turneului final al diviziei secunde Euro 2005, rezervat juniorilor sub 18 ani. Cum actuala generatie de juniori cupri
Reprezentativa masculina de baschet a Romaniei a plecat in Slovacia, la Ruzomberok, unde in perioada 15-25 iulie va evolua in cadrul turneului final al diviziei secunde Euro 2005, rezervat juniorilor sub 18 ani. Cum actuala generatie de juniori cuprinde elemente de mare perspectiva, cu opt jucatori de peste doi metri, printre care se numara si "americanul" Vlad Moldoveanu (17 ani, 2,10 m), FR Baschet si-a propus ca obiectiv calificarea in primul esalon continental. De altfel, tricolorii pregatiti de Dan Ionescu si Florin Mirica au sanse reale de a accede in prima divizie europeana, urmand ca in prima faza a competitiei sa joace in Grupa B, impotriva Estoniei (maine), Austriei (sambata) si Ungariei (duminica). De precizat ca, la turneu participa 16 echipe, repartizate in patru grupe, finalistele urmand sa primeasca vizele pentru esalonul de elita. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.