Steaua are deja un indiciu cu privire la numele echipei pe care o va intalni in turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, la 26/27 iulie, respectiv 2/3 august. Shelbourne a castigat cu 2-1, in deplasare, prima mansa a derby-ului irlandez cu Glentora

Steaua are deja un indiciu cu privire la numele echipei pe care o va intalni in turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, la 26/27 iulie, respectiv 2/3 august. Shelbourne a castigat cu 2-1, in deplasare, prima mansa a derby-ului irlandez
cu Glentoran si e favorita la calificare.

Daca nu vor exista surprize, Steaua va intalni in turul 2 preliminar al Ligii Campionilor pe Shelbourne Dublin. Campioana Irlandei a invins miercuri seara cu 2-1 pe Glentoran Belfast, chiar pe terenul acesteia, in prima mansa a turului 1 preliminar al competitiei.
FAVORITI. Dupa o prima repriza alba, Jason Byrne a reusit ""dubla"" pentru formatia irlandeza, in minutele 55 si 64, al doilea gol fiind marcat din penalty. Chiar daca si Glentoran a punctat prin Sean Ward (a€™78), Shelbourne are clar prima sansa in returul de la 20 iulie. Antrenorul Pat Fenlon nu vrea insa ca elevii sai sa se culce pe-o ureche: ""Stim ca inca mai avem de munca. Glentoran n-o sa vina la Dublin ca sa se dea la o parte"". La partida de pe ""The Oval"" din Belfast a asistat si Mihai Stoica, presedintele executiv al Stelei, plecand din cantonamentul ""ros-albastrilor"" din Austria special pentru a spiona potentialele adversare. La sosirea in capitala Irlandei de Nord, oficialul stelist a nimerit in mijlocul unei adevarate lupte: localnicii ""sarbatoreau"" batalia de la Boyne, din 1690, cand protestantii au triumfat in fata catolicilor.
CAMPIONII. Intr-o alta partida disputata miercuri seara, detinatoarea trofeului, Liverpool, a castigat cu 3-0 in fata amatorilor galezi de la Total Network Solutions. Toate golurile au fost marcate de capitanul Steven Gerrard, aflat la primul hat-trick din cariera de fotbalist profesionist.

INCA UN 2-1


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.