Scarlat Oreste Teodorescu, sau mai pe scurt Oreste, asa cum il cunosc telespectatorii, intra intr-un alt an al vietii sale cu dorinta de a pasi intr-o noua etapa. Ieri a implinit 31 de ani. ""Inca mai visez si ma mai joc ca un copil""
""I
Scarlat Oreste Teodorescu, sau mai pe scurt Oreste, asa cum il cunosc telespectatorii, intra intr-un alt an al vietii sale cu dorinta de a pasi intr-o noua etapa. Ieri a implinit 31 de ani. ""Inca mai visez si ma mai joc ca un copil""
""Inca nu sunt atat de batran, incat sa conteze fiecare an. Nu m-am gandit niciodata la semnificatia unui an in plus in portofelul meu, cred ca mai pastrez varsta corecta vreo 5 ani, dupa care am sa mint ca sunt mai tanar cu un an, cu doi si asa mai departe. Eu intotdeauna am fost oarecum jenat de petrecerile cu fast de ziua mea si de aceea am tinut sa sarbatoresc intr-un cadru foarte restrans, cu foarte putina lume, doar cu cei foarte apropiati.
Nu imi place sa primesc cadouri, ma pun intr-o situatie perplexa, in care nu stiu cum sa reactionez. Sunt ca o fata de la tara venita intr-un salon bucurestean pentru prima oara. De data asta, de ziua mea o sa fiu la Vama Veche, o sa ma intalnesc cu niste prieteni si o s-o facem lata. Cand eram pusti, imi placea sa ma duc singur la cofetarie de ziua mea, sa ma cinstesc cu o prajitura, ca sa spun asa, si ma simteam foarte bine. Nu mai fac lucrul asta de cand... n-am prea mai vazut cofetarii.
Ma uit la fiica mea, care face 10 ani, si imi dau seama ca timpul trece foarte repede oricum; indiferent daca ne pare noua ca trece mai greu sau mai usor, el trece foarte repede si te trezesti brusc ca s-au intamplat foarte multe lucruri intr-o perioada in care ai fost sau nu ai fost foarte prezent. Sper ca noul an sa imi aduca o noua etapa in viata mea. Am experimentat foarte multe etape in timpul scurs pana acum, si foarte multe stari. Imi doresc o stare noua, diferita fata de cea din anul asta sau din anul care a trecut. Nu am nici un regret pana acum, am multe impliniri, dar cea mai mare ramane fetita mea. Pana la urma, ar fi si singura, singura adevarata realizare a mea, in coproductie... Pe plan profesional nu regret nimic, nici nu am, practic, un plan profesional foarte spectaculos. Cred ca abia de-acum incepe.
Pana acum a fost o incalzire, norocul m-a introdus intr-o oarecare conjunctura, nu mi-am construit eu, de capul meu, foarte multe lucruri. Poate de acum inainte. Eu de regula nu-mi fac niciodata planuri si proiecte. De cate ori am incercat chestia asta, nu mi-a iesit; ma antrenez sa fac fata situatiilor care vin, dar nu le premeditez eu niciodata. Am ramas, probabil, si ma felicit pentru asta, inca un copil, cu universul ala de joaca si de imaginatie... inca mai visez si ma mai joc ca un copil si sper sa ma mai tina vreo 20-30 de ani treaba asta.""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.