Antrenorul lui Juventus, Fabio Capello, a declarat, luni seara, la reunirea campioanei Italiei, ca atacantul roman Adrian Mutu va fi pastrat in lotul formatiei torineze, informeaza agentia "KataWeb". "Mutu este un jucator care a venit aici pentru a r
Antrenorul lui Juventus, Fabio Capello, a declarat, luni seara, la reunirea campioanei Italiei, ca atacantul roman Adrian Mutu va fi pastrat in lotul formatiei torineze, informeaza agentia "KataWeb". "Mutu este un jucator care a venit aici pentru a ramane, nu pentru a fi dat la schimb. Un alt jucator care mi-ar parea rau sa plece este Zalayeta, un profesionist desavarsit. Am o afectiune pentru amandoi", a subliniat Capello. Potrivit agentiei "Datasport", Capello a apreciat ca principalele adversare ale lui Juventus in sezonul viitor vor fi formatiile din Milano. "Fata de sezonul trecut, voi avea la dispozitie jucatorii importanti inca de la inceput. Principalele adversare vor fi echipele milaneze. AC Milan va incerca sa-si ia revansa pentru sezonul trecut", a spus Capello, care considera ca, in Liga Campionilor, Juventus va avea ca principale rivale pe Chelsea si pe FC Barcelona. Directorul general al torinezilor, Luciano Moggi, a declarat ca prin achizitionarea lui Mutu, Giannichedda, Kovac si Chiellini, Juventus a luat tot ce era mai bun pe piata: "Aceasta echipa a castigat campionatul avand cel mai bun atac si cea mai buna aparare. Acum i-am luat pe Mutu in ofensiva, pe Giannichedda la mijloc si pe Kovac si Chiellini in aparare. As putea spune ca echipa este deja gata. Vom urmari totusi piata, pentru a vedea daca apare vreo ocazie. Cassano? Nu avem nevoie de el, nu am nici o indoiala. Poate vom mai lua un jucator, dar nu in atac, si nu va fi Cassano". Fotbalistii lui Juventus Torino s-au reunit la Salice Terme, unde au fost prezentati presei. De la reunire au lipsit, motivat, Emerson, Appiah si Montero. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.