Alexandru Moldovan a fost numit marti antrenor al echipei marocane Raja Casablanca, unde il va inlocui pe francezul Henri Stambouli, plecat saptamana trecuta de la club, informeaza Reuters. Pentru Moldovan este a treia oara cand pregateste formatia m
Alexandru Moldovan a fost numit marti antrenor al echipei marocane Raja Casablanca, unde il va inlocui pe francezul Henri Stambouli, plecat saptamana trecuta de la club, informeaza Reuters. Pentru Moldovan este a treia oara cand pregateste formatia marocana, ultima oara fiind demis surprinzator in 2002, cand Raja avea un avans de sapte puncte fata de urmatoarea clasata, motivul invocat de oficiali fiind acela ca echipa nu joaca un fotbal atractiv. La prima sa experienta cu Raja, fostul fotbalist al lui Dinamo a castigat titlul in Maroc, in 1997. Alexandru Moldovan va debuta la Raja sambata, cand formatia din Casablanca va intalni echipa Olympique Khouribga, in finala Cupei Tronului. In Liga Campionilor Africii, Raja va intalni pe teren propriu echipa nigeriana Enyimba, detinatoarea trofeului, pe data de 23 iulie. Antrenorul roman are o experienta bogata in Maroc, unde a mai antrenat alte trei echipe, Wydad Casablanca, Union Sidi Kacem si Maghreb Fes, precum si pe Olympique Beja (Tunisia), de unde a fost demis in luna februarie. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.