Echipa de Cupa Davis a Romaniei a inceput de ieri, la Split, pregatirile pentru meciul cu selectionata similara a Croatiei, din cadrul sferturilor de finala a Grupei Mondiale, programat sa se desfasoare la finele acestei saptamani. Dupa ce a reusit u
Echipa de Cupa Davis a Romaniei a inceput de ieri, la Split, pregatirile pentru meciul cu selectionata similara a Croatiei, din cadrul sferturilor de finala a Grupei Mondiale, programat sa se desfasoare la finele acestei saptamani. Dupa ce a reusit un parcurs de senzatie in cadrul turneului austriac de la Gstaad, calificandu-se pana in semifinale, Razvan Sabau era asteptat sa faca jonctiunea cu lotul tricolor, urmand sa se alature cvartetului format din Andrei Pavel, Victor Hanescu, Gabriel Trifu si Horia Tecau.
Inainte sa ajunga la Split, Pavel a tremurat vreme de o jumatate de ora pe Aeroportul International "Henri Coanda" pentru ca uitase pasaportul la hotel, dar lucrurile s-au rezolvat rapid si liderul echipei noastre a reusit sa treaca de vama, spre amuzamentul coechipierilor. Astfel, de ieri putem spune ca tricolorii au intrat pe linie dreapta in formula completa, urmand ca antrenorii Florin Segarceanu si Adrian Marcu sa se decida pana joi asupra componentei echipei care va ataca calificarea in semifinalele mondiale, marea dilema fiind meciul de dublu. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.