Compania Transavia Alba Iulia a investit, in acest an, un milion de euro intr-o ferma de crestere a pasarilor, firma urmand sa aloce alte trei milioane de euro pentru realizarea programului de investitii planificat pentru 2005, se arata intr-un comun
Compania Transavia Alba Iulia a investit, in acest an, un milion de euro intr-o ferma de crestere a pasarilor, firma urmand sa aloce alte trei milioane de euro pentru realizarea programului de investitii planificat pentru 2005, se arata intr-un comunicat al societatii, citat de Mediafax. Fondurile pentru ferma au provenit din surse proprii, fiind alocate pentru achizitionarea de echipamente pentru utilarea unitatii, precum si pentru popularea halelor. Printre echipamentele achizitionate se numara sisteme automatizate de furajare, de adapare cu picurator, dar si echipamente de ventilatie si de iluminat cu variatoare de intensitate. Ferma situata in localitatea Unirea are o capacitate de 2000 tone de carne pe an. In urma investitiei, productia totala a Transavia va ajunge in acest an la 18.000 tone de carne taiata. Transavia detine mai multe ferme de crestere a pasarilor, avand un abator cu o capacitate anuala de 50.000 de tone. Productia anuala se ridica la circa 25.000 de tone de carne in viu. Pentru acest an, conducerea firmei mizeaza pe o cifra de afaceri de 40 milioane euro, dublu fata de 2004. (A.M.V.)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.