Cu o saptamana inaintea debutului CM de natatie de la Montreal, reprezentativa de polo a Romaniei a castigat turneul international dotat cu trofeul "Cupa Dunarii", dupa ce s-a impus lejer in fata unor rivali care ne-au tot dat dureri de cap. Cu trei
Cu o saptamana inaintea debutului CM de natatie de la Montreal, reprezentativa de polo a Romaniei a castigat turneul international dotat cu trofeul "Cupa Dunarii", dupa ce s-a impus lejer in fata unor rivali care ne-au tot dat dureri de cap. Cu trei victorii la activ, din tot atatea meciuri disputate la Trebisov (14-4 cu Slovenia, 11-8 cu Slovacia si 13-5 cu Franta), tricolorii pregatiti de Vlad Hagiu au intrat in posesia trofeului fara sa cunoasca infrangerea, intarindu-si, astfel, moralul pentru asaltul canadian. Conform datelor oficiale, cei mai prolifici jucatori au fost Iosep si Georgescu (cate opt goluri), urmati de Radu Cosmin (cinci) si de Andrei si Matei (cate patru reusite). "Ma bucur ca ne-am impus lejer intr-o competitie in care am avut adversari care ne-au tot facut probleme, dar meciurile din Liga Mondiala ne-au intarit serios si ne-au permis sa dominam clar Cupa Dunarii", ne-a declarat Hagiu, adaugand ca este multumit de revirimentul lui Georgescu. "A fost un turneu extrem de util, in care am pus la punct mai toate schemele inaintea CM. Am efectuat si trei antrenamente, recuperand timpul pierdut de la Oradea, unde o furtuna ne-a dat peste cap programul. Maine (n.n. - azi) suntem la Bucuresti, urmand ca seara, de la ora 22, sa efectuam un antrenament in nocturna la Dinamo", a mai spus Hagiu, gandindu-se deja la cum sa-si acomodeze elevii cu schimbarea de fus orar. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.