Ieri, Gloria Bistrita a ratat ocazia de a intalni in cel de al treilea tur preliminar pe spaniolii de la Deportivo la Coruna dupa ce au pierdut si in cea de a doua mansa in fata modestilor croati de la Slaven Belulo cu 0-1, in turul de saptamana trec
Ieri, Gloria Bistrita a ratat ocazia de a intalni in cel de al treilea tur preliminar pe spaniolii de la Deportivo la Coruna dupa ce au pierdut si in cea de a doua mansa in fata modestilor croati de la Slaven Belulo cu 0-1, in turul de saptamana trecuta oaspetii de aseara se impusesera cu 3-2. Jucatorii neexeperimentatului antrenor Ioan Ovidiu Sabau au acuzat mai intai pierderea golgeterului Peres, accidentat si inlocuit dupa numai 30 de minute, apoi ineficacitatea atacantilor, pentru ca totul sa culmineze cu interventia portarului Albut in careu asupra lui Karabogdan in urma careia s-a dictat lovitura de la 11 metri transformata de Musa in minutul 66 care a condus la stabilirea scorului final. Astfel, echipa lui Jean Padureanu a pierdut o excelenta oportunitate de a intalni unul dintre granzii Europei, dupa ce in trecut la Bistrita au poposit Fiorentina, Zaragoza, Lille sau Brescia. (C. DINU)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.