Din cauza degringoladei existenta la nivelul conducerii, "Batrana Doamna" a fotbalului romanesc, UTA Arad, ar putea ramane, peste numai o saptamana, fara nici unul dintre jucatorii care au evoluat in tricourile alb-rosii in trecuta editie de campiona
Din cauza degringoladei existenta la nivelul conducerii, "Batrana Doamna" a fotbalului romanesc, UTA Arad, ar putea ramane, peste numai o saptamana, fara nici unul dintre jucatorii care au evoluat in tricourile alb-rosii in trecuta editie de campionat, informeaza Rompres. Potrivit regulamentelor Federatiei Romane de Fotbal, la implinirea a 60 de zile de la data de la care au fost platiti ultima oara, jucatorii pot solicita rezilierea contractelor si astfel sa devina jucatori liberi. Practic, in aceasta situatie se afla toti jucatorii care au facut parte din lotul formatiei aradene in sezonul trecut, cele 60 de zile urmand sa se implineasca pe 15 iulie, adica peste numai o saptamana. Perioada in care, noua echipa de conducere a clubului aradean va trebui sa gaseasca resursele financiare pentru a putea plati jucatorilor minimum doua salarii, in caz contrar existand riscul de a-i pierde si pe putinii fotbalisti care i-au mai ramas. (MCZ)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.