In tara
In jumatatea de vest a tarii si in zonele de deal si de munte din restul teritoriului, vremea va deveni instabila. Cerul se va innora treptat si va ploua. Ploile, mai ales cu caracter de aversa, vor fi insotite de descarcari elec
In tara
In jumatatea de vest a tarii si in zonele de deal si de munte din restul teritoriului, vremea va deveni instabila. Cerul se va innora treptat si va ploua. Ploile, mai ales cu caracter de aversa, vor fi insotite de descarcari electrice, de intensificari de scurta durata ale vantului si posibil de caderi de grindina. In celelalte regiuni cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala izolat, spre seara si noaptea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 32 de grade, iar cele minime intre 10 si 20 de grade.
La Bucuresti
Cerul va fi variabil, cu innorari spre seara si noaptea, cand vor fi conditii de ploaie de scurta durata, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima va fi de 30-31 de grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 16 grade.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.